top of page
Comunitatea Smart Pol

CETĂȚENE SMART, NE BUCURĂM CĂ AI DECIS SĂ NI TE ALĂTURI!

Comunitatea nu este un bun dat, este un organism viu, care necesită grijă și implicare constantă pentru a fi funcțională. În această totalitate, forțele de ordine au primit misiunea de a face mediul în care trăim, SIGUR. Și nu este o sarcină ușoară!

 

Pentru asta au fost construite legi, proceduri, coduri și ierarhii care alcătuiesc un sistem complex și toate piesele sale trebuie să funcționeze în tandem și la frecventele alocate.

Deși rareori ne aducem aminte, una din aceste piese este INDIVIDUL, atât individul care face obiectul protecției cât și cel care protejează.

Cum ar fi dacă, designerii și protectorii ordinii publice ar primii informații din rândul celor pentru care asigură siguranța, direct, nealterat, ACUM? Haos, ar zice unii!

Well, think twice!

Orice nevoie neexprimată, conduce la speculație, un exercițiu de probabilități. Care sunt șansele ca cel care are nevoie de protecție și cel care o oferă, să se întâlnească, fără să își comunice ziua, ora și locația? Imposibil?

Scopul Smart Pol este să asigure un cadru de informare și comunicare care să le permită polițiștilor să ia decizii informate rapid și în deplină siguranță. 

 

Dar vrem să mergem și mai departe:

 

Ce-ar fi dacă orice cetățean ar fi la fel de sigur în raport cu forțele de ordine? Nu doar că vine în întâmpinarea forțelor de ordine, făcându-le exercițiul profesiei mai facil, dar își câștigă libertatea de a participa activ la siguranța spațiului public, pe care cu toții ne-o dorim!

Am trecut de mult de era în care 'noi știm pentru tine!', suntem aici, acum, in era 'NOI ȘTIM CU TINE!'. De aceea noi îți propunem prima aplicație a polițiștilor și cetățenilor cu:

- Posibilitatea să accesezi informații legale care te privesc direct, oricând ai nevoie: cum să previi, ce să faci, cum să faci și cu cine să vorbești; 

- Canalul prin care să ne spui ce putem face ca tu să te simți mai sigur;

- Locul în care să ne sesizezi oricând ai nevoie de noi (ex. Accident, agresiune, etc.). Geolocare rapidă, atunci când nu îți permite situația să vorbești cu noi la telefon.

 

Vrem să fii sigur că lucrăm pentru tine, iar pentru asta siguranța comunicării este esențială. Noi punem protecția identității tale mai presus de orice și pentru asta vom fi de acord SĂ ÎȚI PROTEJĂM IDENTITATEA până la momentul în care vrei ca interlocutorii tăi să îți spună pe nume. Încearcă FORMULARUL SECRET

 

Ce înseamnă implicarea ta:

- Tu știi mai multe despre cum te poți proteja pe tine și pe cei din jurul tău și știi că noi îți suntem alături oricând ai nevoie;

- Ne ajuți pe noi să te putem servi punctual;

- Contribui la construirea unei comunități care se simte și este în siguranță.

Să nu crezi că valorile tale nu se vor reflecta în mediul în care trăiești. Este imposibil!

 

Te întreb acum:

Cum vrei să arate comunitatea TA? 

bottom of page