Alianța Polițiștilor - COVID 19
top of page

Alianța Polițiștilor - COVID 19

Actualizată în: 16 mar. 2020

Federația Sed Lex constituie ad-hoc “Alianța Polițiștilor” indiferent de structura aparținătoare și sindicatul care îi reprezintă, pentru a transmite un apel comun și imediat către autorități, să pregătească sistemul de siguranță și ordine publică pentru efortul uriaș la care va fi supus.




Polițiștii români își declară solidaritatea față de întreaga comunitate și sprijinul necondiționat față de autoritățile implicate în gestionarea crizei privind virusul COVID-19 potrivit convingerilor și a jurământului depus!


Alianța Polițiștilor transmite factorilor de decizie din M.A.I. următoarele:


1) Asigurați fonduri suplimentare nelimitate pentru sistemul de siguranță și ordine publică – autospeciale, combustibil, personal, delegări - pe perioada crizei.


2) Asigurați măști, echipamente de protecție și dezinfectante pentru întreg personalul. Dacă este posibil vă solicităm să achiziționați de urgență măști speciale pentru respirație și nu măști chirurgicale pentru desfășurarea în condiții optime a misiunilor.


3) Planificați în regim de urgență întreg personalului calificat să execute misiuni în zona operativă, indiferent de compartimentul în care își desfășoară activitatea.


4) Vă solicităm igienizarea corespunzătoare și permanentă a spațiilor și a mijloacelor mobile existente în care ne desfășurăm activitatea.


5) Vă solicităm planificarea personalului pe perioada crizei într-o manieră transparentă și corectă.


Dacă sunteți polițiști sau polițiști de frontieră și doriți să vă alăturați demersului nostru, vă rugăm semnați petiția aici



Să demonstrăm împreună că suntem o națiune #unită și #responsabilă!

739 afișări0 comentarii
bottom of page