Angajari din Sursa Externa 2022
top of page

Angajari din Sursa Externa 2022

Actualizată în: 21 mar. 2023

M.A.I. a pus în Transparență decizională proiectul Hotărârii Guvernului pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 416/2007 privind structura organizatorică și efectivele Ministerului Afacerilor Interne.

Principalele modificări ale actului normativ privesc suplimentarea efectivelor structurilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne 6565 posturi, din care:


5654 de polițiști,


775 de militari,


136 personal civil.


Posturile se vor ocupa prin încadrarea din sursă externă, prin încadrarea absolvenților instituțiilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne sau prin mutare.

Persoanele care îndeplinesc condiţiile de participare şi ale căror dosare de recrutare sunt complete, corect întocmite și depuse în termenul stabilit, precum și declarați „Apt” la testarea psihologică vor fi planificaţi la probele de evaluare.


Candidații selecționați vor fi încadrați pentru o perioadă nedeterminată,


Datele privind condițiile de recrutare, documentele necesare înscrierii și termenele până la care se pot depune cererile de înscriere, se pot obține accesând pagina de internet a Inspectoratelor Județene de Poliție după adoptarea Hotărârii de Guvern.


Pentru persoanele care doresc să se alăture Sindicatului Național al Polițiștilor în avans puteți accesa următorul link.


Cu stimă, Echipa Smart Pol

1.026 afișări1 comentariu
bottom of page