Către domnul Comisar Șef(r) Gheorghe Moldovan - Șeful IPA Timiș –
top of page

Către domnul Comisar Șef(r) Gheorghe Moldovan - Șeful IPA Timiș –

Domnule maestru, Înălțimea dumneavoastră,


Noi, colectivul turei a 2a de la Sectorul Poliției de Frontieră Moravița, vă mulțumim pentru onoarea pe care ne-ați făcut-o când ați tranzitat Punctul de Trecere al Frontierei Stamora-Moravița în data de 05.05.2019 în calitate de însoțitor al unui grup de 40 de persoane, membrii ai organizației dumneavoastră.


Rar ne-a fost dat să avem ocazia să interacționăm cu o personalitate marcantă a vremurilor noastre așa cum sunteți dumneavoastră și să avem acest noroc de a sta în prezența dumneavoastră în timpul verificărilor la frontiere. Interacțiunile noastre cu Majestatea Sa Principesa Margareta - Custodele Coroanei, cu Domnul Premier al României Victor Ponta, cu Domnul Chestor general de poliție Buda Ioan, cu Domnul Premier al Serbiei și alți demnitari de rang înalt au pălit în fața schimbului de replici pe care l-am avut cu dumneavoastră.

Gheorghe Moldovan
Sursa: AGERPRES

Asta, pentru că mai înainte de toate, ei s-au comportat ca niște oameni normali!


Asta, pentru că mai înainte de toate, ei ne-au apreciat ca pe niște oameni mici care muncesc!


Asta, pentru că mai înainte de toate, ei nu erau atât de euforici ca și dumneavoastră!


Asta, pentru că mai înainte de toate, ei nu au refuzat să prezinte buletinul la control și nu au intrat ilegal în România!


Asta, pentru că mai înainte de toate, ei au avut demnitatea să nu ne amenințe că ne dezbracă de uniformă!


Asta, pentru că mai înainte de toate, ei știu cât sunt de mari și nu trebuie să o demonstreze făcându-ne pe noi să ne simțim mici!


Agenții „ăștia obraznici și neascultători” sunt simpli lucrători! Dacă vreți să le „adunați gradele” nu puteți să o faceți din calitatea de pensionar!


Să știți că data viitoare când veniți pe la noi într-un grup organizat, aveți prerogativa legală să anunțați venirea printr-un fax, iar noi vom proceda la efectuarea controlului mult mai rapid. Iar dacă aveți același comportament nu vă mai dezamăgim și vă cazăm la 5 stele cu mesele sudate în podea.


Să vă fie rușine!


Echipa SMART POL

4.410 afișări0 comentarii
bottom of page