top of page

Insignele SMART POL - Un simbol recunoscut si respectat in intreaga lume

Actualizată în: 21 feb. 2023

Insignele Smart Pol sunt un simbol recunoscut la nivel mondial pentru afilierea la această organizație non-guvernamentală. Fondată în 2018, Smart Pol se concentrează pe îmbunătățirea relațiilor internaționale între polițiști din întreaga lume și promovarea colaborării între aceștia prin instrumente cât mai moderne.


Insigna de parbriz Smart Pol este un semn distinctiv care permite membrilor să-și arate afilierea și să se identifice între ei, indiferent de granițele naționale. Această insignă este compusă dintr-un medalion aurit zimțat cu 2 straturi suprapuse pentru un efect 3D unic, unul înfățișând o figurină de polițist cu caschetă și celălalt denumirea organizației.

Smart Pol oferă membrilor săi acces la un vast rețea de polițiști din întreaga lume, precum și la oportunități de formare și dezvoltare profesională. De asemenea, organizația promovează colaborarea între agențiile de poliție din diferite țări și sprijină activitățile caritabile.


Insignele organizațiilor de poliție sunt recunoscute și respectate în întreaga lume, iar polițiștii care poartă aceste semne sunt văzuți ca fiind parte a unei comunități internaționale de profesioniști dedicați protejării cetățenilor și asigurării ordinii publice. Fiecare Insignă este însoțită de o legitimație și un card nominal cu serie unică.Insignele de parbriz Smart Pol pot fi obținute de către membrii simpatizanți sau de onoare prin înscrierea în organizație și plata unei taxe anuale. Membrii de onoare sunt persoane care susțin scopurile Smart Pol și doresc să se afilieze la organizație, fără a fi polițiști. Membrii de onoare sunt persoane care au făcut contribuții semnificative la Smart Pol și sunt recunoscuți pentru acest lucru.

Pentru a obține insigna de parbriz Smart Pol, membrii simpatizanți sau de onoare trebuie să completeze un formular de înscriere și să plătească taxa anuală. După aceasta, vor primi o insignă de parbriz, împreună cu cardul și legitimația cu serie unică, pe care o pot afișa pe mașina personală sau purta în mod vizibil pe portofelul Smart Pol.


De asemenea, acestea pot fi purtate cu mândrie la evenimentele Smart Pol sau la alte ocazii unde se întâlnesc membri ai organizației.


Vă invităm să aflați cum puteți obține o insignă aici:

2.359 afișări18 comentarii

18 opmerkingen


Bună dimineața haideți să ne an scriem cat mai mulți să putem să-i susținem

Like

Doresc sa ma inscriu în organizatie

Like
Smart Pol
Smart Pol
22 feb.
Reageren op

Mulțumim pentru interesul manifestat față de organizația noastră și dorința de a face parte din comunitatea noastră. Ne bucurăm să cunoaștem persoane dedicate și entuziaste să contribuie la obiectivele noastre comune. Pentru a deveni membru al organizației noastre, este necesar să completezi formularul de înscriere disponibil pe site-ul nostru oficial https://www.smartpol.org/insigne-parbriz

Like

Daca tot ne an scriem trebuie să ai susținem

Like

An scriețiva cu ancredere

Like

Se plătește pe un An antreg

Like
Reageren op

Da

Like
bottom of page