SMART POLiția & Aplicația Mobilă!
top of page

SMART POLiția & Aplicația Mobilă!

Actualizată în: 17 sept. 2018

Trebuie să fiu sincer cu voi de la început. A fost foarte greu să găsesc titlul primului blog. De fapt, titlul e cel mai greu lucru de găsit în toate, mai ales acum. Și trebuia să vă dau pe spate cu el dar așa cum "puteți uita", nu mi-a ieșit”. Nu iese întotdeauna!

 

Eu sunt Alex, sunt un polițist altfel și am idei. Incontrolabil am idei și le și uit repede dar asta e altă poveste. Pe asta cu aplicația nu am uitat-o și uite așa a ieșit SMART POL. La începutul anului 2018 știam precis cum vreau să arate aplicația și ce poate să facă pentru noi așa că nu a mai durat mult până să expun ideea celorlalți colegi. Cu toată lumea încântată de proiect ne întrebam cum facem noi treaba asta? Noi, care nu știm decât să fim polițiști și nu avem dreptul de a face nimic altceva. Da stai mă, că putem fi sindicaliști, aia au dreptul să vorbească liber, să propună proiecte și să schimbe lucruri(nici chiar așa!!!). Și-am făcut un sindicat! Sindicatul Național al Polițiștilor SMART POL - Frumos!


Doar că, nu e așa ușor nici cu sindicatele și nici cu organizarea. Durează cam 5 luni de zile să scrii Statutul, să întocmești documentele și să te plimbi pe la tribunal, însă cu demnitate și răbdare le-am făcut, acum avem personalitate juridică.

Așadar, am reușit! Ai de capul meu, chiar am reușit! Păi și ce facem acum, că lumea ne ia în serios!? Păi, ne apucăm de treabă! Dar cum? Habar nu avem, pentru că nu avem toate răspunsurile și nici nu suntem de ăia care se laudă că le au și de fapt nici nu am apucat să ascultăm toate întrebările, tocmai de aceea ești liber să ne spui ideea ta aici.


Noi am început proiectul pentru că am văzut că nimeni nu prea face nimic și noi nu vrem să lăsăm lucrurile așa. Vocea ta trebuie să fie puternică și te așteptăm să ne spui cum vezi tu lucrurile, nu sta mult pe gânduri și alătură-te acestei mișcări. Cu o vorbă, cu o părere, cu o critică sau cu o adeziune.


Viorel Doroiman și Alexandru Tătaru

Ce am făcut până acum

Noi nu stăm degeaba, chiar ne dorim să folosim foarte inteligent timpul pe care îl avem. Am contactat oameni din toate domeniile și le-am spus despre ideea noastră, toți laudă inițiativa! Diana și Cristina au presărat magia scenei în primul nostru mesaj video, Ina Biebel lucrează la calendarul de promovare, Oana și Călin au făcut video-ul SMART și Karla a nuanțat articolele din site. A da și să nu îi uităm pe aceia care vorbeau pe la colțuri că urmează să ne facem de râs și că nu avem nici o șansă, cumva ei ne-au împins de la spate și ei au contribuit cel mai mult la reușita acestui proiect.



SMART POL este o organizație a oamenilor, fii un om SMART!.




Ce poți face tu pentru SMART POL

Păi, pentru început

Ai putea să nu fii mut!

Așteptăm părerea ta, critica ta sau sprijinul tău. Noi muncim pentru a clădi viitorul poliției moderne în România și Europa și nu te văd a fi omul care să stea deoparte așa că întoarce-te vreo 20 de cuvinte și dă un click!



SMART POL își propune să reformeze sistemele de selecție pentru tinerii polițiști. Susține SMART POL în acest demers.


1.667 afișări3 comentarii
bottom of page